Acceptatie omgeving

Werken bij Simco-ION, marktleider in elektrostatische controle

Te midden van rond de 80 medewerkers kom je terecht in een internationale organisatie, onderdeel van de wereldwijde ITW-groep. Werken bij Simco-ION is werken in een prettige omgeving die je stimuleert om je te ontwikkelen en bij te leren. Je krijgt de ruimte om te ontdekken wat jouw talent is en hoe we dat het beste kunnen toepassen. Zo krijg je de kans om steeds beter te worden in wat je doet!

 

Onze cultuur

Bij Simco-ION werken we met korte lijnen, waardoor we intern snel kunnen schakelen. Je zou ons kunnen omschrijven als een informele, no-nonsense organisatie én geheel niet onbelangrijk we werken met hart voor de zaak. Jaarlijks worden er BBQ, kerstfeest en meer georganiseerd. Onze actieve personeelsvereniging doet er nog een schepje bovenop door leuke uitjes te organiseren voor onze Simco medewerkers met partner.

 

Bekijk dan onze onderstaande vacatures.

Waves-white

Onze medewerkers aan het woord

Rob Schrijver - Customer service

“Customer Service: Geen dag is hetzelfde!”

Rob is Customer Service medewerker. Hoofdzakelijk offertes maken, klant- en technische vragen beantwoorden. Het invoeren van orders hoort hier ook bij. Vele verschillende vragen is niet vreemd bij Simco-ION. Elke vraag is weer anders en er zijn erg veel toepassingen, wat het werk erg divers en interessant maakt.

“Via het uitzendbureau ben ik hier terechtgekomen. Dit is mijn eerste echte baan na mijn opleiding Commerciële Economie. Bij Simco-ION waren ze met spoed op zoek en na één gesprek kon ik de volgende dag al meteen aan de slag, de klik was er meteen. Ik werk nu sinds juni 2016 bij Simco-ION op onze afdeling, bestaande uit 8 personen.

“De sfeer op de afdeling is heel goed, ontspannen. Nou ben ik van mezelf gelukkig al ontspannen. Met regelmaat kom ik op de productie en bij onze sales mensen waar ik me uitgebreid laat informeren over de werking van onze producten. En dat maakt het zo bijzonder om hier te werken: onze producten zijn zo specifiek én onmisbaar, je ziet ze niet, maar ze worden wereldwijd verkocht en in uiteenlopende branches. Aan hele bekende autofabrikanten, voor militaire apparatuur, op archeologisch gebied, noem maar op. Dat maakt het werk zó divers!”

In zijn vrije tijd heeft Rob z’n handen vol aan zijn dochtertje, aan de voetbal bij SV Schalkhaar, waar hij 3e klasse speelt en met de familie graag spelletjes speelt zoals bijvoorbeeld klaverjassen.

Michel Ridder - Marketing

“De mens op 1, alle ruimte om jezelf te ontplooien”

Michel is marketing & communicatie medewerker. Op dit moment is hij nog veel bezig met de vernieuwing van de website in alle talen. “Er wordt bij Simco nooit moelijk gedaan en altijd meegedacht. Ik zat een tijd met te veel taken die ik mijzelf heb toegewezen, waardoor ik nooit meer aan alles toe zou komen. Mijn leidinggevenden zien dit en denken meteen mee in oplossingen om het voor mijzelf makkelijk te maken. Het is heerlijk om te ervaren dat hier echt aan de personen zelf gedacht wordt en ondersteuning nooit ver weg is.”

In zijn vrije tijd is Michel op pad met zijn labrador Ella, gaat hij af en toe darten en stapt hij graag op zijn mountainbike of racefiets om de nodige kilometers te maken.

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor bedrijfsnieuws, productupdates en releases.

Newsletter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom met ons in contact

Vragen over de vacatures, sollicitatieprocedure of over Simco-ION in het algemeen? Neem contact met ons op!

Employee of Simco-ION