Acceptatie omgeving

Over Simco-ION Europe

Simco-ION Nederland, lid van de wereldwijde ITW-groep, is sinds 1966 actief in Europa. Wij zijn de grootste fabrikant van statische eliminatoren en materiaal in de (anti)statische industrie, om volledige statische controle te leveren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Bij Simco-ION bieden we een uitgebreid assortiment ionisatie- of (anti)statische producten om statische elektriciteit te beheersen of te elimineren. Simco-ION ontwerpt en produceert haar assortiment industriële statische eliminatoren in productiefaciliteiten wereldwijd.

Wereldwijd actief in verschillende industriën

Simco-ION is actief in vele industrieën, waaronder de kunststof-, verpakkings-, converting- en grafische industrie. Onze ionisatieproducten worden verkocht via een uitgebreid netwerk van partners die uw taal spreken. Op onze contactpagina vindt u een Simco-ION vestiging of partner die u kan helpen bij het oplossen van elk probleem met statische elektriciteit. Problemen zoals operators die schokken krijgen, brandgevaar, het reinigen van folies of hechtmaterialen, met In Mould Labeling. Tevens bieden wij oplossing met behulp van statische elektriciteit om uw proces te optimaliseren. Alles is mogelijk en veel oplossingen zijn te vinden bij Simco-ION.

Organisatie

Iedereen die in een groot gebied werkt, moet snel kunnen reageren. Van ontvangst tot verzending gebruiken we moderne systemen om alle bestellingen te controleren en uit te voeren. Hoewel sterk geautomatiseerd, is het productieproces nog steeds flexibel. Blazers, industriële statische eliminatoren en andere producten zoals het luchtmes, de ionisatiesproeiers en de ioniserende luchtblazer die worden gebruikt om plastic of andere niet-geleiders van statische elektriciteit te bevrijden, worden verzonden door betrouwbare internationale koeriersdiensten. We hebben vrijwel alle problemen met betrekking tot statische elektriciteit eerder gezien en hebben een zeer goede technische kennis. Daarom kunnen we elk probleem professioneel oplossen met behulp van statische producten of het gebruik van ons eigen ontworpen en geproduceerde assortiment industriële statische-eliminatoren. Snel, betrouwbaar en lokaal in uw land of regio!

Simco-ION Europe ontwikkelt en produceert ionisatieapparatuur al meer dan 60 jaar

Missie

Simco-ION Nederland ontwerpt, produceert en levert complete oplossingen voor industriële statische beheersing, industriële statische eliminatie, statische oplaadproducten, hoogspanningsgeneratoren en stofreinigingstoepassingen, in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Ons doel is om ons bedrijf te laten groeien door voor onze klanten de leverancier met de hoogste waarde te zijn op het gebied van antistatische of statische generatie oplossingen. Wij bieden waarde door een combinatie van geavanceerde technologie, een volledige productlijn, superieure klantenservice, ervaren toepassingsondersteuning en een concurrerende prijs/waardeverhouding.

Technische kennis

Om effectief in te spelen op de behoeften van de markt, ontwikkelen we voortdurend nieuwe producten en toepassingen. Hierbij laten we ons leiden door onze klanten. Veel van onze producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten. Naast de know-how beschikken we over vindingrijke mensen. Kortom, Simco-ION Europe heeft een oplossing voor bijna elk probleem met betrekking tot statische elektriciteit door middel van ionisatieproducten.

Service

Onze service houdt niet op bij de levering van het product. We besteden ook veel aandacht aan after-sales service. Naast de gebruikelijke garantie kun je altijd een beroep op ons doen voor productreparatie en kalibratie.

Bedrijfsinformatie

 • Bezoekersadres:
  Aalsvoort 74
 • Postcode:
  7241 MB Lochem
 • Land:
  Nederland
 • Telefoonnummer:
  +31 (0)573 288 333
 • Kwaliteitsmanagementsysteem:
  ISO 9001:2015 Certificaat Nr.: 10068409
 • Handelsregister
  Locatie: Apeldoorn, Nr. 08046136
 • BTW-nr.:
  NL003252085B01
 • Bank I:
  ING bank, Amsterdam
 • IBAN: NL39 INGB 0655152741
 • Swift / BIC: INGBNL2A
 • Openingstijden:
  Ma-Do: 08:30-16:30
 • Vr: 08:30-12:30

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor bedrijfsnieuws, productupdates en releases.

Newsletter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In contact komen

Simco-ION biedt snelle, efficiënte en deskundige ondersteuning. Neem contact op voor technisch advies of om een oplossing op maat voor uw toepassing te bespreken.

Employee of Simco-ION