Acceptatie omgeving

Het beheersen van statische elektriciteit bij krimpfoliemachines

Een krimpfolie-etiketteerder is een hogesnelheidsmachine die ontworpen is om krimpfolie-etiketten aan te brengen op een verscheidenheid aan flessen/verpakkingen. De krimpfolie-etiketteermachine kan tot 800 producten per minuut verwerken met sleeves van bedrukte thermische krimpfolie, waarna de sleeves worden gekrompen om ze daarop aan de flessen/verpakkingen te hechten. De machines zijn betrouwbaar, eenvoudig in gebruik, flexibel en hebben een zeer efficiënt bij juist gebruik en de juiste instellingen.

Shrink Sleeve Labeller zoomed in

Bedrukte krimpsleeves voor het decoreren van flessen van kunststof (PET, PVC, PE) of glas bieden een effectief medium voor reclamedoeleinden en extra bescherming. De vlakke folie wordt afgewikkeld, loopt door een buffer en wordt dan over een doorn getrokken om een koker te vormen. De koker wordt op maat gesneden door messen in de snijeenheid. Vervolgens wordt de sleeve over de verpakking geduwd en in een warmtetunnel gekrompen zodat hij op de contouren van de verpakking past. De sleeve applicator machines zijn ontworpen voor volledige en gedeeltelijke etikettering.

Shrink_sleeve

Statische elektriciteit kan ervoor zorgen dat de folie aan de doorn blijft kleven of dat de folie na het snijden niet goed op de verpakking zit. Om een correcte werking van de machine te garanderen, worden op de aangegeven positie ionisatiestaven of statische eliminatoren geplaatst.

De Simco-Ion VicinION is een ionisatiestaaf die ontworpen is om elektrostatisch geladen oppervlakken te neutraliseren. Deze staaf is de kleinste 24V statische eliminator op de markt. De statische eliminator is uitgerust met een geïntegreerde hoogspanningsvoeding, wolfraam-emitters en een status-LED en wordt gevoed met een 24V DC voeding via een M8 connector.

Sleeve_2

De VicinION wordt optimaal gebruikt bij een afstand van 5 tot 75 mm. De VicinION is verkrijgbaar in effectieve lengtes vanaf 224 mm, in stappen van 17,25 mm. Simco-Ion kan u helpen bij het oplossen van specifieke statische problemen. Dit resulteert in een hoge kwaliteit van concurrerende verpakkingsproductie, inclusief uw sleeving proces.

Wilt u meer weten over de effecten van statische elektriciteit?

Vind een Simco vertegenwoordiger bij u in de buurt of abonneer u op het Youtube kanaal Simco-Ion static control Europe

Passende producten

Downloads

Shrink_sleeve

In contact komen

Simco-ION biedt snelle, efficiënte en deskundige ondersteuning. Neem contact op voor technisch advies of om een oplossing op maat voor uw toepassing te bespreken.

Employee of Simco-ION