Acceptatie omgeving

Toepassingen voor de grafische industrie

Simco-ION biedt oplossingen voor het beheersen van statische elektriciteit in drukprocessen zoals offsetprinters, zeefdrukmachines en flexoprinters. Dit zorgt voor langere, probleemloze productieruns in digitale (UV) flatbedprinters als gevolg van statische eliminatie op de printkoppen. Het verwijderen van statische ladingen tussen vellen bij de invoer van Offset drukprocessen voorkomt productiestops en uitlijnfouten. ATEX-gecertificeerde statische eliminatoren elimineren vonken in solventprocessen en voorkomen zo brand. Lage statische niveaus in Digitale drukprocessen zorgen voor lange productieruns van hoge kwaliteit, ook in Roto-diepdrukprocessen.

DigitalInkjetprinting

Digital Inkjet

Digitaal afdrukken wordt tegenwoordig in steeds meer markten gebruikt. Statische elektriciteit kan echter veel problemen veroorzaken, zoals (druk)fouten.
Meer over Digital Inkjet
Coating_Laminating

Coating machines

Fabrikanten van verpakkingen kunnen te maken krijgen met meervoudige branden in hun coatingsectie veroorzaakt door vonken van hoge statische ladingen.
Meer over coatingmachines
Flexoprinting machine

Flexoprint machines

Flexografische druklijnen en andere drukpersen zijn ontwikkeld om op hoge snelheid flexibele verpakkingen te produceren in een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen.
Meer over flexoprint
Roto_Gravure_inline

Rotogravure

Rotogravure is speciaal ontwikkeld voor grote tot zeer grote grafische oplages met behulp van een diepdrukpers. Tijdens het diepdrukproces draait de drukcilinder in de inktpan waar de gegraveerde cellen zich vullen met inkt.
Meer over Rotogravure
Widebed UV Printer

Digital UV Flatbed

Digitale flatbed UV-printers kunnen afdrukken van hoge kwaliteit maken op een grote verscheidenheid aan materialen zoals fotopapier, film, doek, kunststof, pvc, acryl, glas, keramiek, metaal, hout of leer.
Meer over Digital UV Flatbed
DigitalInkjetprinting

Digital Inkjet

Digitaal printen wordt tegenwoordig op steeds meer markten populair. Statische elektriciteit kan echter voor veel problemen zorgen, zoals (druk)fouten.
Meer over Digital Inkjet

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor bedrijfsnieuws, productupdates en releases.

Newsletter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In contact komen

Simco-ION biedt snelle, efficiënte en deskundige ondersteuning. Neem contact op voor technisch advies of om een oplossing op maat voor uw toepassing te bespreken.

Employee of Simco-ION