Acceptatie omgeving

Toepassingen voor de farmaceutische industrie

Processen voor medische hulpmiddelen kunnen worden beïnvloed door de opbouw van statische lading. Simco-ION producten zijn beschikbaar voor vele toepassingen, zoals spuitgietprocessen, flexibele verpakkingen, onderdelenassemblage en diepgetrokken verpakkingen.

Bloodbag-production

Bloedzakkenproductie

Het afwikkelen van een kunststofbaan genereert statische elektriciteit en de folie wordt vervuild door het aantrekken van stof uit de omgeving. Met behulp van een Simco-ION Web baanreinigingsysteem wordt het stof aan de binnenkant van de folie verwijderd, vlak voordat de twee lagen samenkomen en de bloedzak wordt geseald.
Meer over bloedzakkenproductie
1_vacuum_forming_wrong

Thermogevormde trays

Het thermovormproces van folie tot trays, containers, enz. veroorzaakt hoge elektrostatische ladingen. Deze elektrostatische ladingen op deze producten trekken natuurlijk stof uit de omgeving aan, waardoor de trays vervuild raken.
Meer over thermogevormde trays
Charge_filter_material

Statisch opladen van vezels

Simco-ION levert elektrostatische generatoren tot 60 kV voor het elektrostatisch opladen van non-woven filtermaterialen om betere filtratie resultaten te bereiken door het aantrekken/bundelen van de vervuiling tot in het filtermateriaal.
Meer over statisch opladen van vezels
Vibration Bowl Feeder

Trilvullers

Trilvullers zijn ontworpen om individuele componenten/onderdelen te voeden voor assemblage op industriële productielijnen. Ze worden gebruikt wanneer een willekeurig gesorteerd bulkpakket van kleine onderdelen één voor één (in een bepaalde richting) in een andere machine moet worden ingevoerd. Trilvullers zijn er in vele soorten en maten en kunnen worden gebruikt in de farmaceutische, voedingsmiddelen-, automobiel-, elektronica- en verpakkingsindustrie
Meer over trilvullers

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor bedrijfsnieuws, productupdates en releases.

Newsletter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In contact komen

Simco-ION biedt snelle, efficiënte en deskundige ondersteuning. Neem contact op voor technisch advies of om een oplossing op maat voor uw toepassing te bespreken.

Employee of Simco-ION