Acceptatie omgeving

Toepassingen voor de converting industrie

Simco-ION biedt oplossingen voor het beheersen van statische elektriciteit in converting processen zoals snijden en wikkelen. Stapelen na het vellen en statisch vrij opwikkelen op Slitter machines en opwikkelaars. Het gebruik van een statische lading kan luchtinsluiting voorkomen tijdens het maken van zakken of Sheeter. Onze IQ manager biedt totale controle over statische lading in Coating/Lamineerprocessen; inclusief eliminatie en in-line meting van statische ladingen, het instellen van alarmniveaus en datalogging.

Coating_Laminating

Coatingmachines

Fabrikanten van verpakkingen kunnen te maken krijgen met meervoudige branden in hun coatingsectie veroorzaakt door vonken van hoge statische ladingen.
Meer over coatingmachines
Flexoprinting machine

Flexodrukmachines

Flexodruklijnen en andere drukpersen zijn ontwikkeld om flexibele verpakkingen in een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen op hoge snelheden te produceren.
Meer over Flexodruk
Slitting-rewinding

Snijden en wikkelen

Snijden en wikkelen is een proces om verschillende soorten jumborollen met verschillende materiaalbreedtes op (zeer) hoge snelheid tot smallere formaten te snijden.
Meer over snijden en wikkelen
Static charges can make bags stack poorly, decreasing production yields and increasing rejects. Because of its extended range and high ionisation output, the anti static bars can neutralise static from a long range, eliminating the static charges responsible for stacking problems on the wicketer.

Zakkenproductie

Zakkenproductiemachines zijn er in verschillende configuraties, afhankelijk van het soort zakken dat door de machine geproduceerd wordt.
Meer over zakkenproductie

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor bedrijfsnieuws, productupdates en releases.

Newsletter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In contact komen

Simco-ION biedt snelle, efficiënte en deskundige ondersteuning. Neem contact op voor technisch advies of om een oplossing op maat voor uw toepassing te bespreken.

Employee of Simco-ION