Acceptatie omgeving

Extension IQ Easy: een uitbreiding van het IQ Easy Platform

Het IQ Easy platform met ten minste één Manager IQ Easy kan worden uitgebreid met de Extension IQ Easy zodat nog eens zes extra apparaten bestuurd kunnen worden. De Extension IQ Easy bestaat uit een Control unit zonder een display. Status LED’s tonen de power on en de algehele waarschuwing of alarm status. Er kunnen tot zes IQ-apparaten gekoppeld worden aan de Extension IQ Easy. De Extension zorgt voor de verdeling van de 24V DC voedingsspanning, dus er zijn geen extra kabels nodig! Dit maakt het nog makkelijker om een apparaat aan te sluiten dan dat het aangesloten moet worden aan een single desktop hoogspanningsvoeding.

De Extension IQ Easy is verkrijgbaar in 2 versies:

  1. Ingangsspanning 110-240V / 50-60 Hz. Deze unit zet de ingangsspanning om in 24V DC en levert stroom aan alle zes aangesloten apparaten.
  2. Ingangsspanning 24V DC. Dit model heeft een 24V ingangsspanning nodig dat geleverd wordt door de gebruiker.

Verdere uitbreiding van apparaten is mogelijk door gebruik te maken van meerdere Extension IQ Easy’s. Elke Extension maakt het mogelijk om nog eens zes apparaten toe te voegen aan het systeem, met een maximum van dertig.

LED-indicatie
Extensies tot wel 30 apparaten in totaal
24V distributie aan verbonden apparaten
Industrie 4.0 ready

Volledige controle over statische elektriciteit in uw productieproces dankzij het IQ Easy Platform

Kenmerken

  • Tot 6 extra apparaten aan te sluiten
  • LED-indicatie
  • Maximaal 4 extensies per systeem

Downloads

Producttekening

3D tekening ontvangen?

Voer je e-mailadres in om direct per mail een 3D-tekening (STEP-bestand) van dit product te ontvangen.

Download STEP drawing

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Productspecificaties

Gebruikershandleiding

Meer IQ Easy producten

Het productassortiment omvat het volledige spectrum van ionisastiestaven, een ionisatiestaaf voor omgevingen met explosiegevaar (ATEX-zone) en statische oplaadapparatuur, inclusief speciale producten voor IML. De producten uit deze familie hebben allemaal de unieke eigenschap van een 24V DC voedingsspanning.

Extension IQ Easy

Het IQ Easy platform met ten minste één Manager IQ Easy kan worden uitgebreid met de Extension IQ Easy zodat nog eens zes extra apparaten bestuurd kunnen worden. De Extension IQ Easy bestaat uit een Control unit zonder een display. Status LED’s tonen de power on en de algehele waarschuwing of alarm status. Er kunnen tot zes IQ-apparaten gekoppeld worden aan de Extension IQ Easy.

Newsletter

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor bedrijfsnieuws, productupdates en releases.

Newsletter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In contact komen

Simco-ION biedt snelle, efficiënte en deskundige ondersteuning. Neem contact op voor technisch advies of om een oplossing op maat voor uw toepassing te bespreken.

Employee of Simco-ION