Acceptatie omgeving

Vereenvoudigde plaatsing van IML metaal etiketten

Bij deze methode gebruiken we dezelfde dummy-opstelling als bij de hogesnelheids-directe IML-oplaadmethode voor het plaatsen van labels in spuitgietmachines, waarbij de dummy-kern, gemaakt met halfgeleidende hars (EasyCore), niet verbonden is met een hoogspanning maar gewoon met de aarde van de machine. Het label wordt opgepakt en vervolgens buiten de matrijs opgeladen met een oplaadstaaf en de CM5 oplaadgenerator. Het opgeladen etiket wordt door de robot naar de matrijs getransporteerd waar het door de elektrostatische krachten naar de matrijs springt wanneer deze in positie is. Het voordeel van deze methode is vooral dat naast normale labels ook gemetalliseerde labels gebruikt kunnen worden en in de matrijs geplaatst kunnen worden.

Bij het starten van een IML-project zijn er vaak veel vragen die beantwoord moeten worden. Dit geldt met name voor de verschillende soorten etiketten en de grote verscheidenheid aan hoogspanningsgeneratoren die gebruikt kunnen worden voor het IML-proces. IML kan moeilijk zijn. Simco-ION is de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige IML-generatoren en laadapparatuur. Wij geloven dat een goed IML-project niet alleen een samenwerking met Simco-ION vereist, maar ook met een goede leverancier van labels.

simplified-IML-Metal-Label

Simco-ION kan u helpen met uw project en ook lokaal is er veel kennis beschikbaar binnen het Simco-ION netwerk. Neem contact met ons op of zoek de lokale specialist (hier) die u kan ondersteunen bij het kiezen van de juiste materialen en om uw IML-project tot een succes te maken!

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor bedrijfsnieuws, productupdates en releases.

Newsletter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In contact komen

Simco-ION biedt snelle, efficiënte en deskundige ondersteuning. Neem contact op voor technisch advies of om een oplossing op maat voor uw toepassing te bespreken.

Employee of Simco-ION